Young Professionals

Young Professionals Zuid-Holland van start

Het succesvolle YP-programma van de Drechtsteden krijgt een vervolg voor heel Zuid-Holland. 

Sjoerd van der Kroft (IHC), voorzitter van Drecht Cities Young Professionals: “Wij zijn blij met deze stap, omdat we het succes van ons programma in de Drechtsteden kunnen uitbreiden naar Zuid-Holland. We gaan zelf professionaliseren en bieden andere hotspots gelegenheid om zich bij ons aan te sluiten”. Tijdens de lancering van de Human Capital Agenda 2.0 presenteerde programmamanager Willem Aalders (Deal) de plannen voor de toekomst. De komende twee jaar wordt 25% van het programma gesubsidieerd door de provincie Zuid-Holland (via de Taskforce Human Capital EBZ). Als eerste gemeente na de Drechtsteden staat Schiedam op de rol. Daarna volgen andere steden en deelregio’s.

Young Professionals
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht
Young Professionals

Big data zoekt Young Professionals

In samenwerking met Deal organiseert Metrohm-Applikon een challenge op het UpStream festival in Rotterdam. Bij deze Brainsday-challenge bedenken Young Professionals een business model voor het gebruik en de verkoop van big data.

Lees meer
Young Professionals

Eerste young professionals challengemarathon

De eerste digitale DCYP challengemarathon leverde mooie inzichten op voor de vier opdrachtgevers. 25 young professionals gingen in teams aan de slag met challenges van de KNRM, Duurzaamheidsfabriek, Drechtsteden en Stroomlijn. De winnaars wonnen een experience in de Drechtsteden.

Lees meer
Young Professionals

HBO Drechtsteden start cursus Cyber Security

Op 13 september start HBO Drechtsteden de cursus Cyber Security Fundamentals. Vorig jaar doken de young professionals in de wereld van cyber security tijdens de Cyber Day. Hier bleek dat bewustwording over de gevaren van cyberdreigingen belangrijk is.

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline