Actueel

Drie nieuwe Ad-opleidingen in Dordrecht

In september starten de eerste drie deeltijdopleidingen vanuit Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden. Het gaat om Ad Logistiek Management, Ad Integraal Bouwmanagement en de Ad Engineering. Dit naast de al bestaande Ad Sociaal Werk in de Zorg vanuit Christelijke Hogeschool Ede. Een Ad (associate degree) is een tweejarige hbo-opleiding en richt zich op doorstromers vanuit het mbo en werkenden. 

Deze start vormt de opmaat naar september 2022. Dan zullen er, indien de aangesloten hogescholen de definitieve plannen goedkeuren, onder de vlag van Dordrecht Academy nog meer voltijd- en deeltijdopleidingen worden toegevoegd. Dat betekent dat werknemers, en straks ook mbo’ers en havisten, voortaan dichtbij huis tweejarige Associate degree-opleidingen kunnen volgen. Onderwijs dat bovendien naadloos aansluit op de arbeidsmarktbehoefte in de regio.

Wilt u hier meer over weten? Meld u dan aan voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 20 april of donderdag 22 april. Deze online kennismaking is interessant voor zowel werknemers als werkgevers. Aanmelden kan via deze link

Dordrecht Academy Human Capital Regiodeal
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline