Clusters - Industrieterrein Oosteind

Een integrale aanpak

EDB Programma’s

De Economic Development Board bundelt de kracht van bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid (triple helix) in projecten. Deze programma’s hebben impact op innovatie, vestigingsklimaat en werkgelegenheid.

EDB Programma

Jaarprogramma EDB 2021

In het jaarprogramma 2021 roept de Economic Development Board op tot een verbindende gebiedsstrategie. Daarnaast laat de EDB zien op welke vijf programma’s in 2021 wordt ingezet.

Lees meer
EDB Programma

Beleven, Wonen en Infra

De oevers moeten het visitekaartje van aantrekkelijk wonen en recreëren in de Drechtsteden zijn. Jongeren trekken nog teveel weg. De EDB zet daarom in op Beleven.

Lees meer
EDB Programma

Innovatie Roadmaps

Met vijf Innovatie Roadmaps wordt ingezet op het concretiseren en versnellen van innovaties. De regio deal biedt hier projectbudget en een business developer per thema voor.

Lees meer
EDB Programma

Human Capital en Hoger Onderwijs

Er wordt hard gewerkt aan het realiseren van hoger onderwijs in- en voor de Drechtsteden om het tekort aan hoger opgeleiden op te vangen.

Lees meer
EDB Programma

Drecht Cities Young Professionals

Drecht Cities Young Professionals bestaat uit challenges, events en ambassadeurs. Het programma heeft een eigen board met enthousiaste jonge professionals uit bedrijven, overheid en onderwijs.

Lees meer
EDB Programma

Strategic Partnering

Een project waarbij de individuele mindset van maritieme bedrijven wordt omgezet naar een gezamenlijk ecosysteem: Strategic Partnering. 

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline