Actueel

Enquête data delen binnen de regio Drechtsteden

Data delen biedt potentieel veel waarde. Zo ook in de regio Drechtsteden. Het op grote schaal delen van data tussen organisaties kan een oplossing bieden voor maatschappelijke en commerciële uitdagingen in allerlei sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de maritieme maakindustrie, logistiek, zorg, energietransitie en woningbouw (zie hier een voorbeeld). Echter, ondanks deze potentiële waarde gebeurt het delen van data vaak nog niet optimaal.

Om de volgende stap te zetten in het ontsluiten van de waarde die er met data delen te behalen is, start de Economic Development Board Drechtsteden (EDB) een verkenning naar de initiatieven en behoeften van spelers in de regio Drechtsteden. Deze verkenning, in de vorm van casestudies en een enquête, wordt uitgevoerd door Digital Shapers.

Jouw ervaringen zijn van belang om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de regio. We nodigen je daarom uit onderstaande enquête in te vullen. We ontvangen deze graag uiterlijk 1 november a.s. De verleende antwoorden worden uitsluitend ten behoeve van dit onderzoek gebruikt. Algemene inzichten zullen in een later stadium worden teruggekoppeld.

Link naar de survey:
https://survey.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_7QGSIFYFD3eJWom

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline