Initiatieven

The Future is Water

The Future is Water is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Watersport Vereniging en sportmarketingbureau TIG Sports. Samen verbinden zij de aansprekende wereld van de watersport te met die van de grote wateruitdagingen.

De reeks indrukwekkende internationale watersportevenementen van de komende jaren (Wereldkampioenschappen Zeilen, The Ocean Race, Allianz Regatta), de grote groep succesvolle (olympische) sporters en de watersportliefhebbers bieden een krachtig en uniek platform om een ​​breed publiek te beïnvloeden. TFIW biedt educatieve programma’s op een aantrekkelijke en effectieve manier, maakt de volgende generatie bewust en inspireert talent aan uitdagingen in het water te werken.

Allianz Benelux is anchor partner van het The Future Water initiatief en ondersteunt hiermee het Watersportverbond in haar missie Nederlanders veilig, succesvol en met plezier het water op te laten gaan, nu en in de toekomst. Het brede partnership in de watersport sluit aan bij het doel van  Allianz – ‘We secure your future’. Het is tevens een aanvulling op het wereldwijde partnership van Allianz met de Olympische en Paralympische Spelen.

The Future is Water brengt mensen en water in beweging!

 Meer informatie op de website van The Future is Water  

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline