Actueel

Stroomlijn-challenge bijna vol

Wil jij je kennis en creativiteit gebruiken in een insprirerende groep Young Professionals van toonaangevende partijen? Tien deelnemers gaan de challenge aan onder begeleiding van Stroomlijn. Meld je aan en grijp deze unieke kans!

The Last Mile is een bekend begrip in de logistiek, zeker bij Stroomlijn B.V. Zij regelen de vervoersstromen voor inwoners van de Drechtsteden. Zo wordt momenteel de wijkhopper ingezet voor mensen die niet zelfstandig kunnen reizen. Echter, hoe ziet de last mile er in 2030 uit? Stroomlijn zit dan ook met het volgende vraagstuk: waar en hoe kunnen we in de toekomst de wijkhoppers nog meer inzetten? Alles is mogelijk, denk hierbij aan de volgende ascpeten:

  • Welke doelgroepen kunnen nog meer worden bediend?
  • Welke diensten zou je kunnen koppelen aan de wijkhoppers?
  • Logistiek
  • Techniek
  • Duurzaamheid

 

Deze challenge is de unieke kans om je kennis over andere bedrijven te vergroten en je netwerk uit te breiden! We zijn op zoek naar een multidisciplinair team van mensen die gefascineerd zijn door innovatie. Denk hierbij aan de volgende achtergrond: techniek, projectmanagement, human rescources communicatie, marketing en meer. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem contact op met Leandra Gouw (leandra@dealdrechtcities.nl).  

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline