Actueel

Tweede online stagemarkt Career Boost

Na een succesvolle eerste editie organiseert Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden (PHOD) een tweede online stagemarkt. Door grote interesse ditmaal verspreid over drie dagen op 24, 25 en 26 november 2020. Career Boost is onderdeel van de Dordrecht Academy en zet in op het verbinden van studenten aan werkgevers. Volgend jaar starten de eerste tweejarige hbo-opleidingen.

Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden is onderweg naar het realiseren van de Dordrecht Academy. Naast het aanbieden van tweejarige hbo-opleidingen, rolt Dordrecht Academy Career Boost uit. In dit programma worden hoger opgeleiden verbonden aan werkgevers. Bijvoorbeeld voor stages en afstudeerprogramma’s. De online stagemarkt is hier de eerste uiting van. Door de sterke interactie met bedrijven hielp de Economic Development Board met organiseren. Bent u op zoek naar een stagiair? Team PHOD helpt u de juiste match te vinden. Neem contact op via info@programmahogeronderwijsdrechtsteden.nl
 
Het Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden is een samenwerkingsverband van Hogeschool Inholland, Hogeschool Rotterdam, Christelijke Hogeschool Ede, Avans Hogeschool en het Da Vinci college. Naast volle inzet op de wisselwerking tussen studenten en bedrijven, wordt er door de hogescholen hard gewerkt aan een gezamenlijk aanbod van tweejarige hbo-opleidingen onder de vlag van Dordrecht Academy. Naar verwachting starten deze opleidingen na de zomer van 2021.
Onderwijs
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline