Video's van de EDB

Videos

thumbnail-verbindende-gebiedsstrategie
video

Verbindende Gebiedsstrategie - EDB en Smart Delta Drechsteden

Goed leven in een maritieme topregio? Hoe zien de Drechtsteden eruit als stad, natuur en mens in een goede verhouding samengaan zonder afbreuk te doen aan de omgeving? In opdracht van de Economic Development Board en Smart Delta Drechtsteden ontwikkelden Mecanoo en West8 gezamenlijk de Verbindende Gebiedsstrategie.

video

EDB Headquarters 2022 Q2 met Erwin van Braam

Ieder kwartaal brengt de EDB u op de hoogte met een update uit de programma’s. Deze editie presenteert boardlid Erwin van Braam van Hoger Onderwijs Drechtsteden u het laatste nieuws. We vertellen meer over Dordrecht Academy, Spotlights On, Young Professionals. Benieuwd naar de status?

EDB HQ Q1 Van Oord video
Video

EDB Headquarters 2022 Q1 met Sjon Kranendonk

Deze editie is de Deal studio op bezoek bij het HQ van Van Oord. Sjon Kranendonk brengt u namens EDB op de hoogte van het laatste projectennieuws. Met deze keer Dare-2-Cross, Young Professionals en Rotterdam Maritime Capital.

Video

EDB Headquarters 2021 Q4

Vanuit de Deal studio brengt de EDB u op de hoogte van het laatste projectennieuws. Met deze keer Economische Agenda 2040, Young Professionals en Dordrecht Academy.

Video

EDB Headquarters 2021 Q3

Vanuit de Deal studio brengt de EDB u op de hoogte van het laatste projectennieuws. Met deze keer iconen, delta technologie en superjachtbouw.

Video

EDB Headquarters 2021 Q2

Vanuit de EDB Headquarters brengen we boardleden ieder kwartaal op de hoogte van het laatste regionale nieuws. Met deze keer de ActieAgenda Beleven, de rivier cruise markt en Friends of the River.

Video

EDB Headquarters 2021 Q1

Vanuit de EDB Headquarters brengen we boardleden ieder kwartaal op de hoogte van het laatste nieuws over de projecten. Met deze keer Drecht Cities Young Professionals, het jaarprogramma en strategic partnering.

Video

Route H2O - Drecht Cities Connected deel 3

Het water verbindt de Drechtsteden. Met de Waterbus is personenvervoer steeds belangrijker geworden. De volle potentie van het water wordt nog niet benut. Daarom richt de regio een flexibel systeem in. In deel 3: Drecht Cities 2030, een blik op de toekomst.

Video

Route H2O - Drecht Cities Connected deel 2

Het water verbindt de Drechtsteden. Met de Waterbus is personenvervoer steeds belangrijker geworden. De volle potentie van het water wordt nog niet benut. Daarom richt de regio een flexibel systeem in. In deel 2: De organisaties en producten achter de plannen.

Video

Route H2O - Drecht Cities Connected deel 1

Het water verbindt de Drechtsteden. Met de Waterbus is personenvervoer steeds belangrijker geworden. De volle potentie van het water wordt nog niet benut. Daarom richt de regio een flexibel systeem in. In deel 1: Het waarom van regionaal riviervervoer voor personen.

Video

Timelapse Brug over de Noord

Iconisch communiceren met de Brug over de Noord op Bevrijdingsdag 2020.

Video

Regio Deal 2019

Het verhaal van de Drechtsteden en Gorinchem: Samen investeren in mensen.

Video

Regio Deal 2018

Young Professionals uit de Drechtsteden vertellen waarom zij trots zijn op de regio waarin zij werken, maar er ontbreekt iets. Zij roepen op tot een Regio Deal.

Video

Aftermovie Drecht Cities Experience

Young Professionals gingen langs drie bedrijven. In gesprek met CEO’s bij Oceanco, een rondleiding op de werf van IHC en een borrel op het dakterras van Bolidt. Inspire, Experience, Fun.

Video

Clean Rib challenge

Bondscoach van TeamNL Zeilen Jaap Zielhuis daagt jong talent van Iv-Groep, Oceanco, Veth Propulsion, Koedood en TU Delft uit een schone Rib te ontwerpen voor de coaches.

Video

Stretching the Future challenge

GKN Fokker daagt young professionals van bedrijven en overheid uit om te komen met een ontwerp voor de fabrieksindeling van hun strekstraat.

Video

Blockchain challenge

Young professionals van Bizzomate, Referit, Oceanco en Royal IHC gaan aan de slag met de vraag: ‘hoe kunnen we blockchain toepassen in onze supply chain’?

Video

Aftermovie Young Professionals Event 2019

Een event in Schouwburg Kunstmin, met Greg Shapiro, Dutch Wavemakers en De Speld. En we vieren de 100e deelnemer aan de challenges!

Video

Incubation Center challenge

Young professionals gingen aan de slag met een concept voor een Incubation Center, in opdracht van Boskalis, Drechtsteden en Da Vinci college.

Video

Final Presentation Aquaculture challenge

Young Professionals van Heerema Fabrication Group, Boskalis, Damen en GKN Fokker presenteerden de resultaten van de eerste challenge.

Video

Kick-off Aquaculture challenge

CEO Koos Jan van Brouwershaven daagt young professionals uit te duiken in het energieverbruik van de Aquabarge.

Video

Aftermovie Young Professionals event 2018

Een event in de Duurzaamheidsfabriek, met Jort Kelder, Ruben Lenten en dichter M. Met afsluitend een innovatiemarkt.

Video

Corporate Movie DCYP

We are DCYP.

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline